zutphen
zutphen

Bedrijfsuitjes in Zutphen

Origineel bedrijfsuitje in Zutphen?

Dit keer een echt leuk bedrijfsuitje in Zutphen? Plan je bedrijfsuitje bij Doe Zutphen! Doe Zutphen heeft leuke, originele en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat, ideaal voor een bedrijfsuitje.

Zutphen

Leuk om de stad waar je werkt eens beter te leren kennen. Levend Sudoku brengt je op allerlei leuke plaatsen in Zutphen, met de stad als het speelveld van de sudoku. Je bezoekt stukjes van de stad die in de vakjes van de sudoku staan. In die gebieden moet je vragen beantwoorden als je dat goed doet, krijg je het getal dat je daar in moet vullen. Hoe meer vragen je beantwoordt, hoe verder je de sudoku dus in kunt vullen.

Teambuilding

Of het spannende The Hunt for Mister Unique. In deze jacht moet je op allerlei manieren informatie zien te verzamelen in het centrum van de stad, zoekend naar een onbekende man die je steeds dichter nadert... Welke groep collega's werkt slim samen en ontcijfert de code als eerste?

Een wandeling is eigenlijk ook altijd leuk. En zeker wanneer je tijdens een GPS-wandeling met een GPS-toestel op allerlei leuke plaatsen in de stad komt en ondertussen de GPS-coördinaten moet krijgen door allerlei opdrachten uit te voeren.

Uit eten

Gezellig uit eten met collega's in Zutphen. Maar bij Doe Zutphen krijg je nooit zomaar een diner... Bij De Mol aan tafel speel je Wie is de Mol? terwijl jullie heerlijk van een driegangendiner zitten te genieten. Zelfs je meest gewaardeerde collega is niet te vertrouwen. Ontmasker jij de Mol?

Uitje boeken?

Doe Zutphen heeft voor elk bedrijf of team wel een origineel uitje, ongeacht de samenstelling. Kijk verder bij de rest van onze uitjes en boek je bedrijfsuitje bij Doe Zutphen!