zutphen
zutphen

Uitjes in Zutphen

Spannende, sportieve en culinaire uitjes in Zutphen

Als je een origineel, leuk of sportief uitje zoekt, zit je goed bij Doe Zutphen. Voor jong en oud en van bedrijfsuitje tot familiedag en vrijgezellenfeest. Spanning, natuur, culinair of cultuur, Doe Zutphen heeft het allemaal en alles in de mooie, gezellige stad Zutphen.

Ontdek Zutphen

Bij sommige uitjes leer je van alles over Zutphen en kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen. Bijvoorbeeld bij City Experience waar je foto's moet maken van de stad en met cryptische en grappige opdrachten overal komt. Zo leer je de geschiedenis en cultuur van Zutphen wel kennen.

Of ontdek Zutphen tijdens Levend Sudoku. De stad is het speelveld en de puzzelvakjes worden omgeven door leuke plekken en bezienswaardigheden, waar je vragen moet beantwoorden om de sudoku te kunnen invullen.

Spannend uitje

Bij andere uitjes is deze prachtige stad het decor van het spannende spel dat je met je team speelt. Zo ga je in The Hunt for Mister Unique op zoek naar een man van wie je niet eens weet wie hij is. Of zoek de saboteur in jullie gezelschap in het van tv bekende Wie is de Mol?.

Eten in Zutphen

Uit eten gaan kan in Zutphen ook heel goed en met onze uitjes is dat nog spannend ook. Bij De Mol aan tafel bijvoorbeeld geniet je van een heerlijk driegangendiner terwijl je erachter probeert te komen wie van jullie de Mol is.

Doe Zutphen uitjes

Doe Zutphen is net zo veelzijdig als Zutphen zelf. Of je gaat voor sportief, culinair, cultureel of spannend en of het nu is voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of een ander uitje: bij Doe Zutphen vind je altijd de leukste uitjes! Kijk bij de rest van ons aanbod.