zutphen
zutphen

Vrijgezellenfeest Zutphen

Uitjes voor een vrijgezellenfeest in Zuthpen

Je vriendin of vriend gaat binnenkort trouwen. Wat doe jij? Een onvergetelijk vrijgezellenfeest organiseren in Zutphen natuurlijk! Doe Zutphen heeft alles in huis om van de vrijgezellendag een feest te maken om niet te vergeten.

The Hunt for the Zutphense Weddingcrasher

In Zutphen loopt een weddingcrasher rond die vastbesloten is om de bruiloft te verpesten. Die gaan jullie natuurlijk uitschakelen. Zorg vervolgens dat je niet neergeschoten wordt met paintball en je gaat een heerlijke BBQ tegemoet. Wil je geen arrangement maar wel een spannend uitje, boek dan The Hunt for Mister Unique, een zoektocht naar een onbekende man...

Stadsuitje

Liever gezellig door de stad slenteren? Maak bijvoorbeeld een leuke GPS-wandeling of boek de City Experience. Op de GPS-tocht moet je op sommige punten vragen beantwoorden. Doe je dat juist, dan krijg je nieuwe GPS-coördinaten om je tocht voort te zetten naar de eindlocatie en het welverdiende drankje. Of ze er nu gaan wonen na de trouwdag, ze er juist weg gaan of omdat Zutphen gewoon een leuke stad is, de GPS-steptocht of wandeling is een gegarandeerd succes! Met de City Experience werk je samen om cryptische opdrachten uit te voeren en fotografeer je de stad.

Lekker uit eten

Natuurlijk kun je ook gewoon gezellig uit eten gaan. Met De Mol aan Tafel geniet je van een heerlijk driegangendiner en probeer je ondertussen de Mol onder je vrienden te ontmaskeren. Smakelijk gelach gegarandeerd!

Uitje boeken?

Dit is maar een deel van ons leuke uitjesaanbod. Bekijk alle mogelijkheden om van jullie vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!