zutphen
zutphen

Wie zijn wij

Doe Zutphen is onderdeel van Stad Unique en gespecialiseerd in uitjes in Zutphen. Al meer dan 20 jaar organiseren wij personeelsdagen en bedrijfsuitjes voor groepen van 12 tot 1200 personen. Ons uitgangspunt is dat mensen op een originele manier kennis maken met de stad. Dat kan zijn in spelvorm, maar ook door het volgen van een route. Een spelletje spelen met Zutphen als decor is het ultieme uitje. Samen met en soms tegen elkaar op een verrassende manier door de stad, waarbij je op de meest onverwachte plekjes komt en je de stad door heel andere ogen bekijkt. Niet zelden horen wij dat mensen hun eigen stad op een heel andere manier hebben leren kennen.

Zoek je route door Zutphen

Er zijn programma's waarbij je zelf je weg zoekt met alleen een kaart en de vragen uit een Levend Sudoku. Of je gaat op zoek naar een locatie welke cryptisch is omschreven om daar vervolgens een foto te maken als bewijs dat je de plek hebt gevonden. Wil je wel een gids mee hebben, dan kun je een GPS meenemen welke je de mooiste plekjes van de historische stad laat vinden.

Ontdek Zutphen al spelenderwijs

In spelvorm ontdek je Zutphen terwijl je ondertussen de Mol ontmaskerd of de mysterieuze Mister X probeert te lokaliseren. Maar boven alles staat dat Zutphen een prachtige stad is om door heen te dwalen! De belangrijkste reden om juist bij DoeZutphen.nl een uitje te boeken!